آغاز سال جدید با بورد جدید


انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با آغاز سال جدید میلادی، ترکیب جدیدی از اعضای بورد/هیأت مشاورین خود را معرفی می‌کند. این بورد شامل چهره‌های برجسته‌ای از حوزه‌های سیاسی، دیپلماسی، آکادمیک، و پژوهشی استند که تجربه و تخصص در موضوعات بین‌المللی، حقوق بشر، و امنیت ملی دارند. انستیتوت در نظر دارد با همکاری این بورد - متشکل از شخصیت‌های برجسته، اهداف و برنامه‌های استراتژیک خود را در سال جدید، به پیش ببرد.

اعضای جدید بورد/هیأت مشاورین انستیتوت شامل، دکتر رنگین دادفر سپنتا، مشاور امنیت ملی پیشین و وزیر امور خارجه سابق افغانستان، با تجربه تدریس علوم سیاسی در آلمان و مشارکت فعال در ائتلاف برای دموکراسی؛ دکتر نظیف شهرانی، استاد برجسته مردم‌شناسی و مطالعات آسیای مرکزی با سابقه تدریس در دانشگاه‌های ایندیانا، هاروارد، و استنفورد؛ دکتر شهربانو تاجبخش، پژوهشگر و استاد در انستیتوت علوم سیاسی پاریس، با تخصص در امنیت انسانی و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز؛ سفیر امر سینا، دیپلمات کهنه‌کار هندی با مأموریت‌های موفقیت‌آمیز در افغانستان، تاجیکستان، و سایر کشورهای جهان؛ سفیر سید طیب جواد، دیپلمات ارشد افغانستان که سابقه خدمت در سفارت‌های ایالات متحده، بریتانیا و روسیه را دارد؛ دکتر جنیفر بریک مرتضویلی، استاد دانشگاه پیتسبرگ و پژوهشگر برجسته در بنیاد کارنگی، با جوایزی متعدد در زمینه پژوهش و تدریس؛ انی فورزهایمر، دیپلمات بازنشسته آمریکایی با تجربه گسترده در حوزه حقوق بشر و امنیت ملی، و سابقه خدمت در وزارت خارجه ایالات متحده؛ نادر نادری، فعال حقوق بشر و پژوهشگر برجسته با بیش از دو دهه تجربه در زمینه حقوق بشر و جامعه مدنی؛ دیوید سدنی، رییس پیشین دانشگاه آمریکایی افغانستان و پژوهشگر ارشد در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی است.

انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در سال جدید برنامه‌های خود را در راستای تعمیق پژوهش‌ها و ارتقای سطح تحلیل‌های استراتژیک دنبال خواهد کرد. این برنامه‌ها شامل پژوهش‌های علمی در حوزه‌های صلح، امنیت منطقه‌ای، مقابله با افراط‌گرایی و حقوق بشر خواهد بود. برنامه‌های انستیتوت در این سال شامل برگزاری کنفرانس‌ها و نشست‌ها برای گفت‌وگوهای استراتژیک میان کشورهای منطقه و جامعه جهانی خواهد بود. در کنار پژوهش‌ها، انستیتوت به چاپ، تولید و ترجمه کتاب‌های تخصصی در حوزه مطالعات استراتژیک برای ارتقای دانش عمومی و علمی خواهد پرداخت.

این اهداف با حمایت و هدایت بورد جدید و همکاری با پژوهشگران و سیاست‌گذاران برجسته، فرصتی برای نقش‌آفرینی فعال انستیتوت در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی فراهم می‌کند.

انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان امیدوار است تا از طریق این برنامه‌ها و با تاکید بر پژوهش‌های کاربردی، همکاری‌های علمی و ایجاد گفت‌وگوهای سازنده، سهم خود را در ارتقای امنیت منطقه‌ای و جهانی، ادا کند.

اطلاعات بیشتر در مورد اعضای بورد جدید را اینجا، خواننده باشید.



Comments